Bemanning

Bemanning innebär att du hyr in kompetens som matchar dina behov och önskemål.
Det är ett väldigt effektivt och smidigt sätt att skaffa personal inför en stor expansion, arbetstopp eller för att fylla lediga platser med orsak av exempelvis vikariebehov eller sjukfrånvaro.

Bemanning passar bra i många olika sorters situationer och vi på Brunnsviken service AB jobbar för att dina behov uppfylls så snabbt som möjligt med alla nöjda i slutet.

Hur fungerar bemanning?

Bemanning på Brunnsviken service AB fungerar på så sätt att du kontaktar oss och berättar vad du behöver hjälp med. Därefter hjälper vi dig genom att hitta rätt kompetens och arbetskraft som passar ditt behov och dina önskemål. Vi annonserar ut den tjänst du söker och påbörjar en rekryteringsprocess där vi tar fram olika kandidater som vi tycker matchar den kompetens som tjänsten söker. Du får sen träffa kandidaterna och avgöra vilka eller vem som ska anställas.

Fördelar med bemanning

Det finns många fördelar med bemanning som exempelvis att du sparar tid genom att överlåta hela rekryteringsprocessen till oss och att du enbart får personal för den tid som efterfrågas men framförallt lär du känna nya, tänkbara medarbetare som eventuellt kan anställas i framtiden.

Om du söker bemanning och behöver personal hjälper vi dig gärna.
Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Vi svarar inom 4 timmar*