Jobb hos oss

Att jobba hos oss på Brunnviken Service AB
När du anlitar personal från Brunnsviken Service så anlitar du kvalitativ kompetens. Inom Brunnsviken Service finns en lång och och gedigen erfarenhet av service.

Service är inte enbart en förmåga men även en känsla som vår företagsledning besitter och smittar av sig till våra anställda. Vårt mål är att alltid förse våra kunder & samarbetspartners med den allra högsta graden av service. Dessutom vill vi nyansera bilden av bemanning. Våra tjänster ska ses som ett mer vardagligt alternativ för verksamheter som tror på flexibilitet och aktiv anpassning efter aktuella omständigheter.  

Vi har förståelse för olikhet

Förståelse

Brunnsviken Service vardagliga arbete utgår i grund och botten ifrån att förstå våra medarbetare. Eftersom vårt huvudsakliga uppdrag innebär att bistå med vår personal är vi måna om deras personliga egenskaper. Med olika erfarenheter, intressen och syften har vi bildat vår befintliga personalstyrka.

För

Inom vår bemanningsverksamhet är det A och O att personalen känner sig hörda. Vi är därav väldigt närvarande i den dagliga driften. Vår personal har idag möjligheten att påverka vart och hur de arbetar samtidigt som vi bibehåller hög arbetsplats- lojalitet. Å andra sidan är våra kunders behov och önskemål vår högsta prioritet i vårt servicearbete. Vi säkerställer goda kundrelationer med hjälp av konkurrenskraftiga villkor och kompromisser.

Olikhet

Vi är idag en stor grupp som mer eller mindre är helt olika från varandra, och det är precis det som är vår drivkraft. Vi stänger inga dörrar för varken någon eller något. Kompetensbaserad rekrytering är basen för nya anställningar hos oss

 

Som kund är du dessutom alltid försäkrad om att samarbetet genomförs på säkra grunder. Vi är anslutna till Vista och vår personal innehar kollektivavtal. All vårt arbete är dessutom försäkrat med legitima försäkringsbolag och villkor.

 Visita logo RGB undertext 500px